Serveis Aeroport Barcelona

Aquí podràs trobar tots els serveis de l’aeroport

Zona d'arribades

ZONA D'ARRIBADES

Control de passaports

En desembarcar de l'avió, seguiu les indicacions per passar el control de passaports (si cal) i accediu a la sala de recollida d'equipatges i a la duana.

Una vegada hàgiu desembarcat, si el vostre vol procedeix de països que no pertanyen a l'espai Schengen haureu de passar el control de passaports.

ZONA D'ARRIBADES

Recollida d'equipatges

Després de desembarcar, seguiu les indicacions per arribar a la sala de recollida d'equipatges assignada al vostre vol. Un cop arribeu a la sala corresponent, si heu facturat equipatge a l'aeroport d'origen, mireu a les pantalles el número de cinta assignat al vostre vol.

En cas de pèrdua o deteriorament de l'equipatge, acudiu al taulell de la vostra companyia o agent handling.

ZONA D'ARRIBADES

Duana

L'aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat disposa de servei de duanes a la zona d'arribades de les terminals T1, T2 A i T2 B, així com a la zona de connexió no Schengen-Schengen de la T1.

Si procediu d'un país que no és membre de la Unió Europea, heu de valorar si heu de declarar béns que transporteu a l'equipatge i passar pel control de duanes de l'aeroport. Alguns exemples de productes que han de ser declarats són: aliments, equips electrònics d’alt valor, quantitats superiors a 10.000 euros, etc. En cas de dubte, la millor opció és consultar en el mateix control de Duanes.