Connexió de vols | Aeroport JT Barcelona-El Prat | Aena

Connexió de vols

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat permet realitzar connexions de vols. Aquí pots trobar informació útil per preparar el teu pas per l’aeroport.

 

Abans de volar

Tingues en compte aquesta informació abans d’iniciar el teu viatge:

Zona d’arribada i sortida

Consulta les terminals en què opera cada aerolínia. Pots trobar la informació sobre la distribució d’aerolínies entre terminals aquí.

Si necessites comprovar si el país des d’on voles o al qual et dirigeixes forma parteix de l’espai Schengen, pots trobar la informació actualitzada aquí.

Documentació i temps entre vols

Si durant la teva connexió has de canviar de terminal, tingues en compte que hauràs de sortir de la zona de trànsit internacional i accedir al territori espanyol. Comprova que disposes de tota la documentació necessària abans d’iniciar el teu viatge. Pots trobar tota la informació necessària aquí.

Assegura’t que disposaràs de prou temps per al teu desplaçament entre els vols i per realitzar tots els tràmits documentals i de control necessaris durant el recorregut.

Transport gratuït entre terminals

L’aeroport disposa d’un servei de transport gratuït entre terminals que uneix T1 i T2. Consulta la informació sobre els temps de pas i el recorregut aquí.

Durant el teu pas per l’aeroport

Quan arribis a l’aeroport, busca a les pantalles d’informació de vols a quina zona d’embarcament opera el teu vol de sortida i segueix les indicacions corresponents. També podràs trobar informació actualitzada aquí.

De Terminal T1 a Terminal T1

Si el teu vol de sortida opera a la Terminal T1 i no has de recollir el teu equipatge ni realitzar check-in als taulells de facturació, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols. Has de tenir la teva targeta d’embarcament per al vol de sortida. En alguns casos hauràs de passar prèviament pel control de seguretat de connexions.

 • De zona Schengen a zona Schengen de T1 (Portes A, B i C): dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona Schengen a zona No Schengen de T1 (Portes D i E): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" - "Control de Passaports" – "Portes D – E" > després de creuar el control de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen a zona Schengen de T1 (Portes A, B i C): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" > després de creuar els controls de seguretat i de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen a zona No Schengen de T1 (Portes D i E): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" > després de creuar els controls de seguretat i de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.

En aquest enllaç pots trobar la ubicació del control de seguretat per a passatgers de connexió a la T1 que arriben des de zona No Schengen:

Si el teu vol de sortida opera a la Terminal T1 i has de recollir el teu equipatge o realitzar check-in als taulells de facturació, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols:

 • Des de zona Schengen – T1: segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Facturació" - "Sortides" > obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des d’arribades No Schengen -T1: segueix les indicacions cap a "Control de Passaports" > després de creuar-lo, dirigeix-te a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Facturació" - "Sortides" > obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.

De Terminal T1 a Terminal T2

Si arribes a la Terminal T1 i el teu vol de sortida opera a la Terminal T2, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols:

 • Des de zona Schengen - T1: segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a Terminal T2 i baixa a la primera parada – T2B. Si has de facturar als taulells d’Easyjet, baixa a la segona parada – T2C > dirigeix-te a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des d’arribades No Schengen - T1: segueix les indicacions cap a "Control de Passaports" > després de creuar-lo, dirigeix-te a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a Terminal T2 i baixa a la primera parada – T2B. Si has de facturar als taulells d’Easyjet, baixa a la segona parada – T2C > dirigeix-te a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.

De Terminal T2 a Terminal T2

Si el teu vol de sortida opera a la Terminal T2 i no has de recollir el teu equipatge ni realitzar check-in als taulells de facturació, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols. Has de tenir la teva targeta d’embarcament per al vol de sortida. En alguns casos hauràs de passar prèviament pel control de seguretat de connexions.

 • De zona Schengen a zona Schengen de T2 (Portes R, S i U): dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona Schengen a zona No Schengen de T2 (Portes W i Y): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" - "Control de Passaports" – "Portes W - Y" > després de creuar el control de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona Schengen a zona No Schengen de T2 (Portes M): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" - "Control de Passaports" – "Portes M" > després de creuar el control de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen (T2A) a zona Schengen de T2 (Portes R, S i U): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" > després de creuar el control de seguretat i de passaports, un agent t’acompanyarà fins a la zona Schengen > dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen (T2A) a zona No Schengen de T2 (Portes W i Y): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" > després de creuar el control de seguretat i de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen (T2A) a zona No Schengen de T2 (Portes M): segueix les indicacions cap a "Connexió de vols" > després de creuar el control de seguretat i de passaports, un agent t’acompanyarà fins a la zona Schengen > segueix les indicacions cap a "Portes M" > després de creuar el control de passaports, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • De zona No Schengen (T2C) a totes les zones: segueix les indicacions cap a "Control de Passaports" - "Sortida" > després de creuar-lo, avança fins a "Sortida" > segueix cap al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.

En aquest enllaç pots trobar la ubicació del control de seguretat per a passatgers de connexió a la T2 que arriben des de zona No Schengen:

Si el teu vol de sortida opera a la Terminal T2 i has de recollir el teu equipatge o realitzar check-in als taulells de facturació, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols:

 • Des de zona Schengen – T2 (passatgers d’arribada de totes les companyies excepte Easyjet): segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges B" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Facturació" - "Sortides". Si el teu vol de sortida és amb Easyjet, hauràs de sortir de l’edifici i dirigir-te per l’exterior a la terminal T2C > obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des de zona Schengen – T2 (passatgers d’arribada d’Easyjet): segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges C" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > Si el teu vol de sortida és amb Easyjet, segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Control de seguretat". Si el teu vol de sortida és amb qualsevol altra companyia, surt de l’edifici i dirigeix-te per l’exterior a la terminal T2B > obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des d’arribades No Schengen – T2A (passatgers d’arribada de totes les companyies excepte Easyjet): segueix les indicacions cap a "Recollida d’equipatges A" - "Control de Passaports" - "Sortida" > després de creuar el control de passaports, avança fins a "Recollida d’equipatges A" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" > dirigeix-te per l’exterior de l’edifici cap a T2B. Si el teu vol de sortida és amb Easyjet, segueix fins a la terminal T2C > accedeix a l’edifici cap a "Facturació" - "Sortides", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vol.
 • Des d’arribades No Schengen – T2C (passatgers d’arribada d’Easyjet): segueix les indicacions cap a "Recollida d’equipatges" - "Control de Passaports" - "Sortida" > després de creuar el control de passaports, avança fins a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > Si el teu vol de sortida és amb Easyjet, segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Control de seguretat". Si el teu vol de sortida és amb qualsevol altra companyia surt de l’edifici i dirigeix-te per l’exterior cap a T2B > obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > prossegueix cap al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vol.

De Terminal T2 a Terminal T1

Si arribes a la Terminal T2 i el teu vol de sortida opera a la Terminal T1, segueix el recorregut que correspongui a la teva combinació de vols:

 • Des de zona Schengen – T2 (passatgers d’arribada de totes les companyies excepte Easyjet): segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges B" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a T1 > entra a l’edifici cap a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des de zona Schengen – T2 (passatgers d’arribada d’Easyjet): segueix les indicacions fins a "Recollida d’equipatges C" - "Sortida"> recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a T1 > entra a l’edifici cap a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des d’arribades No Schengen – T2A (passatgers d’arribada de totes les companyies excepte Easyjet): segueix les indicacions cap a "Recollida d’equipatges A" - "Control de Passaports" - "Sortida" > després de creuar el control de passaports, recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a T1 > entra a l’edifici cap a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.
 • Des d’arribades No Schengen – T2C (passatgers d’arribada d’Easyjet): segueix les indicacions cap a "Recollida d’equipatges" - "Control de Passaports" - "Sortida" > després de creuar el control de passaports, avança fins a "Recollida d’equipatges" - "Sortida" > recull el teu equipatge a la cinta indicada a les pantalles d’informació > segueix les indicacions cap a "Sortida" i després cap a "Llançadora entre terminals" > agafa la llançadora cap a T1 > entra a l’edifici cap a "Facturació", obtingues la targeta d’embarcament i factura l’equipatge, si és necessari > dirigeix-te al "Control de Seguretat" > després de creuar-lo, dirigeix-te a la porta d’embarcament indicada a les pantalles d’informació de vols.

Més informació i consultes
 

Si el teu cas és diferent al dels descrits a l’apartat anterior, et recomanem que consultis amb la teva aerolínia les instruccions per al teu pas per l’aeroport. Pots trobar els seus telèfon de contacte aquí.

Si tens altres consultes o necessites resoldre algun dubte sobre la teva connexió a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, també pots utilitzar aquests serveis d’informació:

Assistent Virtual i Sistema de guiat

El nostre Assistent Virtual és a la teva disposició a la cantonada inferior dreta del teu navegador i a l’App d’Aena.

El sistema de guiat per l’interior de l’aeroport Aena Maps t’indicarà el recorregut entre els teus vols. Pots accedir al servei des de l’App d’Aena o des d’aquí.

Punts d’informació de l’aeroport

A la terminal, el nostre equip de personal d’atenció al client Jaquetes Verdes resoldrà els teus dubtes als taulells d’informació. Pots trobar la seva ubicació aquí.

Descarrega l’App d’Aena per disposar amb més facilitat d’aquesta informació i de tots els serveis de l’aeroport.

Logo Aena