En què consisteix el servei

Els aeroports d'Aena t'ofereixen un servei d'assistència PMR per facilitar-te la teua estada abans i després del vol.

A qui està dirigit

Passatgers la mobilitat dels quals estiga limitada per discapacitat física o mental (sensorial o de locomoció, permanent o temporal), per avançada edat o qualsevol causa de discapacitat que necessite una atenció especial. Els menors PMR han de viatjar acompanyats, no és un servei de guarda i custòdia.

Com reservar

És necessari sol·licitar l'assistència almenys 48 hores abans de l'eixida del teu vol per garantir la qualitat en la prestació del servei:

- En fer la teua reserva o adquirir el bitllet a través del teu agent de viatges o companyia aèria.

- Addicionalment, a través del nostre web, de l'app oficial d'Aena o del telèfon ( 34) 91 321 10 00 (vàlid exclusivament els aeroports de la xarxa d'Aena).

A l'aeroport

Es recomana acudir dues hores i mitja abans de l'eixida del vol*. Avisa de la teua arribada en el taulell de facturació de la teua aerolínia, en el taulell d'assistència PMR o utilitzant els monòlits, allí et recollirem.

*El temps mínim per acudir al punt de trobada és de dues hores abans de l'eixida del vol. Si el vol és a primera hora consulta l'horari d'obertura de la terminal.

Assistent d'informació

A l'aeroport d'eixida d'Aena

Un assistent PMR et recollirà al punt de trobada que hages seleccionat, ajudant-te amb el teu equipatge.

T'acompanyarà al taulell de facturació, i et facilitarà els tràmits necessaris per a facturar.

T'acompanyarà a la zona d'embarcament, passant els controls pertinents.

T'embarcarà en l'avió deixant-te al teu seient.

A l'aeroport d'arribada d'Aena

Un assistent PMR t'anirà a buscar al teu seient per realitzar el desembarcament de l'avió i t'ajudarà amb l'equipatge de mà.

Si havies facturat equipatge, et portarà a la sala de recollida, passant els controls necessaris, i des d'allí, et portarà fins a un punt de trobada.

Als trànsits i connexions

Un assistent PMR t'ajudarà en tot el necessari per realitzar amb èxit el trànsit o la connexió, incloent, si cal, maniobres d'embarcament, desembarcament, trasllats per la terminal, etc.