Arribades

Compartiu:

Arribades a l'aeroport

La zona d'arribades està situada a la planta baixa de la terminal.

En desembarcar de l'avió, seguiu les indicacions per passar el control de passaports (si cal) i accediu a la sala de recollida d'equipatges i a la duana.

Immigració i passaports

Una vegada hàgiu desembarcat, si el vostre vol procedeix de països que no pertanyen a l'espai Schengen haureu de passar un control de passaports.Podeu obtenir més informació sobre els requisits d'entrada a Espanya al web del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació Finestra nova.

Recollida d'equipatges

Un cop arribeu a la sala de recollida d'equipatges, si heu facturat equipatge a l'origen, mireu a les pantalles el número de cinta assignat al vostre vol. L'aeroport disposa de dues sales de recollida d'equipatges, una per a vols UE i una altra per a no UE.

En cas de pèrdua o deteriorament de l'equipatge, acudiu al taulell de la companyia aèria o del vostre agent handling a l'aeroport.

Duana

El servei de duanes de l'aeroport es troba situat a la sala de recollida d'equipatges.

Si procediu d'un país que no és membre de la Unió Europea, heu de valorar si heu de declarar béns que transporteu a l'equipatge i passar pel control de duanes de l'aeroport. Alguns exemples de productes que cal declarar són aliments, equips electrònics d'alt valor, quantitats superiors a 10.000 euros, etc. En cas de dubte, la millor opció és consultar en el mateix control de duanes.

Botigues i cafeteries

Si desitges menjar o prendre alguna beguda, l'aeroport posa a la teva disposició una cafeteria al vestíbul de facturació que disposa, a més, d'una botiga amb articles de conveniència.

Serveis bancaris

Si necessiteu treure diners, disposem de un caixer automàtic al vestíbul d'arribades.

Lloguer de cotxes

Necessiteu llogar un cotxe? Adreceu-vos als taulells de les empreses de lloguer de vehicles.