Arribades

Compartiu:

Arribades a l'aeroport

La zona d'arribades està situada a la planta baixa de la terminal.

En desembarcar de l'avió, seguiu les indicacions per passar el control de passaports (si cal) i accediu a la sala de recollida d'equipatges i a la duana.

Immigració i passaports

Una vegada hàgiu desembarcat, si el vostre vol procedeix de països que no pertanyen a l'espai Schengen haureu de passar un control de passaports.Podeu obtenir més informació sobre els requisits d'entrada a Espanya al web del Ministeri d'Afers Estrangers i de Cooperació Finestra nova.

Recollida d'equipatges

Un cop arribeu a la sala de recollida d'equipatges, si heu facturat equipatge a l'origen, mireu a les pantalles el número de cinta assignat al vostre vol. L'aeroport disposa de dues sales de recollida d'equipatges, una per a vols UE i una altra per a no UE.

En cas de pèrdua o deteriorament de l'equipatge, acudiu al taulell de la companyia aèria o del vostre agent handling a l'aeroport.

Duana

El servei de duanes de l'aeroport es troba situat a la sala de recollida d'equipatges.

Si procediu d'un país que no és membre de la Unió Europea, heu de valorar si heu de declarar béns que transporteu a l'equipatge i passar pel control de duanes de l'aeroport. Alguns exemples de productes que cal declarar són aliments, equips electrònics d'alt valor, quantitats superiors a 10.000 euros, etc. En cas de dubte, la millor opció és consultar en el mateix control de duanes.

Botigues i cafeteries

Si desitges menjar o prendre alguna beguda, l'aeroport posa a la teva disposició una cafeteria al vestíbul d'arribades. Si necessites fer alguna compra has de dirigir al vestíbul de facturació on trobaràs una multitienda.

Serveis bancaris

Si necessiteu treure diners, disposem de un caixer automàtic al vestíbul d'arribades.

Lloguer de cotxes

Necessiteu llogar un cotxe? Adreceu-vos als taulells de les empreses de lloguer de vehicles.