Fast Lane

fast lane

Compartir:

Permet accedir al control de seguretat de manera preferent agilitant el pas pels filtres.

En virtut de l'aplicació de Reial Decret 463/2020 de 14 de maig pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, Aena comunica el tancament temporal del servici de Fast Lane. Disculpin les molèsties.

Recordi que es desaconsella viatjar excepte per raons injornables i que es obligatori l'ús de mascareta en el transport. . Si és el teu cas, recorda consultar amb la companyia aèria abans de volar.

Dades d'interés
Lloc:

Planta 1. Eixides

Horari:

24 hores (estiu); segons programació de vols (hivern)

Contacte:
E-mail:
fastlane_fasttrack@aena.es
Condicions d'accés
  • Titulars de bitllets business de companyies associades i targetes club associades.
  • La resta de passatgers hi poden accedir previ pagament, a través de l'app o el web d'Aena, de la tarifa corresponent.
  • Els passatgers que viatgen amb xiquets accediran de manera preferent i sense cost als controls de seguretat dedicats a les famílies.

Validesa

Cada compra reserva un únic dret d'accés prioritari amb una validesa de 7 dies des de la data d'adquisició i no contempla devolució.

Seguretat

L'adquisició d'accessos prioritaris als controls de seguretat no eximix els passatgers de superar-los ni de l'aplicació de qualsevol altre filtre que, per raons de seguretat, els aeroports tinguen previst. Els usuaris dels accessos prioritaris hauran de respectar a tota hora les normes de seguretat aeroportuàries.

La utilització dels accessos preferents no eximix els passatgers de la seua obligació d'acudir als controls de seguretat amb el temps d'antelació a l'eixida del seu vol fixat al seu contracte de transport.

Tarifes
  • Preu per persona: 5,50 €.
  • Membres Aena Club Cliente: 4,40 €.
  • Xiquets menors de 2 anys: entrada lliure.

Preus amb IVA inclòs.