Arribades

Compartir:

Arribades a l'aeroport

La zona d'arribades es troba situada en la planta baixa de la terminal.

En desembarcar de l'avió, seguix les indicacions per a passar el control de passaports, si és necessari, i accedir a la sala de recollida d'equipatges i a la duana.

Passaports i immigració

Si el teu vol procedix d'un país no Schengen hauràs de passar pel control de passaports.

Pots obtindre més informació sobre els requisits d'entrada a Espanya en la pàgina del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació Finestra nova.

Recollida d'equipatge

Després de desembarcar, seguix les indicacions per a arribar a la sala de recollida d'equipatges assignada al teu vol. Una vegada que estigues en la sala corresponent, si has facturat equipatge, mira en les pantalles el número de cinta assignat al teu vol.. L'aeroport disposa de 14 cintes de recollida més dos per a equipatges especials.

En cas de pèrdua o deteriorament de l'equipatge acudix al mostrador de la teua companyia aèria o del seu agent handling en l'aeroport.

Duana

Si procedixes d'un país que no és membre de la Unió Europea hauràs de valorar si has de declarar béns que transportes en el teu equipatge, i passar pel control de Duanes de l'aeroport, situat en la sala no UE de recollida d'equipatges.

Alguns exemples de productes que han de ser declarats són aliments, equips electrònics d'alt valor, quantitats superiors a 10.000 euros, etc. En cas de dubte, la millor opció és consultar en el mateix control de Duanes.

Cafeteria

Si desitges menjar o prendre alguna beguda, l'aeroport posa a la teua disposició una cafeteria en la zona d'arribades.

Serveis bancaris

Si necessites traure diners, pots utilitzar els caixers automàtics de ServiRed situats al vestíbul d'arribades.

Lloguer de cotxes

Necessites llogar un cotxe? Dirigix-te als mostradors de les empreses de lloguer de vehicles situades en el vestíbul d'arribades.