Prohibició de vols amb origen en la Península i destinació Balears o Canàries

A causa de la rapidesa en l'evolució de la situació d'emergència de salut pública ocasionada pel COVID-19, el Govern a l'empara de l'estat d'alarma estableix, des de les 0.00 hores del 19 de març, la prohibició de qualsevol mena de vol comercial o privat amb origen en qualsevol aeroport situat en el territori nacional i destinació qualsevol aeroport situat a Canàries i Illes Balears.

Tingues en compte que es mantenen alguns vols: Decree TMA/246/2020 (Canàries) y Decree TMA/247/2020 (Balears)

Más información

 

Reserva pàrquing

dd-mm-aaaa

Accessos per carretera

Invertir ruta

Amb l'ajuda de google

Plànols de l'aeroport

Plànols de l'aeroport

Avisos de l'aeroport

Tancament temporal de la Sala Vip

Actualment, l'aeroport no disposa de Sala Vip, però estem treballant per a habilitar una sala provisional. En breu informarem de la data d'obertura. Per favor, contacta amb la teua companyia aèria per si ofereix alguna alternativa.

Tots els avisos...

L'aeroport d'Alacant-Elx, amb un trànsit superior a 12 milions de passatgers, és una de les principals entrades de turistes a la Península. Altres aeroports de la xarxa d'Aena superen els 10 milions: Palma de Mallorca, Màlaga-Costa del Sol, Gran Canària i Tenerife Sud. Els dos més grans, Madrid-Barajas Adolfo Suárez i Barcelona-El Prat, ocupen el cinqué i sisé lloc en el rànquing de la UE.