Sortides

Compartiu:

Taulells de facturació

Els taulells de facturació es troben distribuïts per zones (A, B, C, D, E, F) i per números (de l'1 al 204):

A les pantalles d'informació pots comprovar els taulells de facturació assignats al teu vol.

Per a més informació sobre l'equipatge de mà i el facturatge podeu consultar l'enllaç següent:;

Equipatge de mà i facturat Finestra nova

Es recomana arribar a l'aeroport amb temps suficient per evitar imprevistos. La norma general és:

  • Vols no Schengen: 3 hores abans de la sortida programada.
  • Vols Schengen i nacionals: 2 hores abans de la sortida programada.
Màquines autofacturació

L'aeroport disposa de màquines per facturar i imprimir la targeta d'embarcament. Estan situades al costat dels taulells de facturació. Les companyies que ofereixen aquest servei són:

Facturació en línia

La majoria d'aerolínies permet fer la facturació en línia a través dels seus llocs web abans d'anar a l'aeroport. Obtindràs la targeta d'embarcament i podràs passar directament pels filtres de seguretat si només portes equipatge de mà.

Recorda que has d'imprimir tots els documents de viatge (bitllet electrònic, targeta d'embarcament, etc.). Tingues en compte que algunes companyies apliquen un recàrrec per la reemissió de la targeta d'embarcament a l'aeroport.

Consulta amb la teva companyia la disponibilitat d'aquest servei

Facturació en línia mòbil

Amb la facturació en línia mòbil pots fer la facturació i rebre la targeta d'embarcament al teu terminal mòbil a través de correu electrònic, SMS o aplicacions per a dispositius mòbils.

Els controls de seguretat de l'aeroport disposen d'un lector que llegeix automàticament els codis de dades enviades per la companyia aèria al mòbil.

Consulta amb la teva companyia la disponibilitat d'aquest servei

Control de seguretat

Tots els passatgers han de passar el control de seguretat per accedir a la zona d’embarcament, travessant un arc detector de metalls i passant l’equipatge de mà i la resta dels objectes que portin a sobre (abrics, jaquetes, mòbils, claus) per un equip de raigs-X.

Abans de passar el control de seguretat, se sol·licitarà al passatger la targeta d'embarcament.

Per facilitar el pas dels objectes per l'escàner, especialment en el cas d'articles petits, s'han d'utilitzar les safates especials que hi ha a disposició dels usuaris.

L’aeroport disposa d’un Fast Lane (carril ràpid) a disposició de les companyies per a ús dels seus passatgers preferencials i de tots els passatgers que comprin un accés.

comprar accessos Fast Lane

Control de passaports

Si la destinació del teu vol és un país que no pertany a l'espai Schengen hauràs de passar el control de documentació.

El document bàsic de viatge és el passaport, si bé es pot viatjar a alguns països amb el DNI. Així mateix, alguns països exigeixen visat, certificat de vacunes, passaport en vigor fins a 6 mesos després de la data d'arribada, etc. Consulteu-ho amb la vostra companyia aèria.

Més informació sobre documentació

Embarcament

L'embarcament es fa a quatre mòduls (A, B, C, D), que consten de diferents plantes. Als mòduls s'hi accedeix a través de la quarta planta.

Un cop superat el control de seguretat, cerqueu a les pantalles de l'aeroport la porta d'embarcament. La zona comercial disposa de cafeteries i restaurants i d'una gran varietat de botigues on podreu trobar el regal perfecte per a la tornada: duty free amb ofertes interessants, moda i complements, botigues de lleure i regals, productes delicatessen i premsa i llibres.

A la porta d'embarcament heu de mostrar, al personal de la companyia, la documentació corresponent per verificar la vostra identitat. Així mateix, consulteu amb la vostra companyia la documentació vàlida que cal presentar al personal.