Persones amb mobilitat reduïda

L'aeroport disposa de servei gratuït d'assistència als passatgers amb mobilitat reduïda. Sol·licita assistència per tal que, quan arribis a l'aeroport, tot estigui a punt.

Persones amb mobilitat reduïda
Sol·licitud d'assistència

Sol·licita al nostre web el servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda com a mínim amb 2,5 hores d'antelació. Per garantir la prestació del servei, és recomanable que sol·licitis l’assistència almenys 48 hores abans de la sortida del teu vol.

Recorda que sempre hauràs de comunicar les teves necessitats a la companyia aèria per assegurar la teva plaça a l'avió.

Aena també posa a la teva disposició un servei telefònic que atendrà les teves necessitats de mobilitat reduïda les 24 hores del dia.

Telèfon ( 34) 91 321 10 00.

> Persones amb discapacitat auditiva

sol·licitar assistència

    Informació general

    En compliment del Reglament (CE) 1107/2006 del Parlament Europeu, es posa en marxa, a partir del 26 de juliol de 2008, i a tots els aeroports, un servei d'atenció als passatgers amb mobilitat reduïda.

    Aquesta mesura comunitària suposa un gran avenç social per a les persones amb discapacitat i, per aquesta raó, s'han disposat tots els recursos econòmics, materials i humans necessaris per fer possible que a tots els aeroports espanyols es doni un servei de qualitat que garanteixi que totes les persones puguin gaudir del transport aeri entre qualsevol punt de la geografia europea, sigui quina sigui la seva discapacitat.