Canvis operatius

L'Aeroport de Palma, amb la finalitat d'adaptar-se a les necessitats imposades per l'emergència sanitària de COVID-19 i al descens d'activitat, ha realitzat els següents canvis operatius:

  • Facturació. La facturació de tots els vols es concentra en els taulells de la zona central de la planta de facturació (taulells del 104 al 119).
  • Filtre de seguretat. L'únic filtre de seguretat operatiu és l'accés interilles. Tots els passatgers han d'accedir a zona restringida per aquest filtre, situat també en la zona central de la planta de facturació.
  • Embarcament. Totes les operacions es concentren en el Mòdul B (mòdul interilles).
  • Arribades. Es manté oberta una única porta de sortida per als passatgers d'arribada (porta D).
  • Transport públic. El transport públic amb origen/destinació Aeroport pot tenir canvis en el seu servei. Es recomana als usuaris consultar la informació oficial d' EMT Palma i TIB

 

Reserva pàrquing

dd-mm-aaaa

Accessos per carretera

Invertir ruta

Amb l'ajuda de google

Plànols de l'aeroport

Plànols de l'aeroport

Avisos de l'aeroport

Sortides

Consulta amb la teva companyia aèria el temps de facturació necessari. Vés-hi amb temps i evitaràs imprevistos.

Tots els avisos...

L’aeroport de Palma de Mallorca, amb més de 26 milions de passatgers, ocupa la tercera posició en volum de passatgers dins de la xarxa d’Aena, després de Madrid-Barajas Adolfo Suárez i Barcelona-El Prat. Quatre aeroports espanyols més superen els 10 milions de passatgers: Màlaga-Costa del Sol, Alacant-Elx, Gran Canària i Tenerife Sud.