Fast lane

Compartiu:

En virtut de l'aplicació del Reial decret 463/2020 de 14 de març pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, Aena comunica el tancament temporal del servei Meet & Assist. Disculpin les molèsties.

Recordi que es desaconsella viatjar excepte per raons injornables. Si és el teu cas, recorda consultar amb la companyia aèria abans de volar.

Permet accedir al control de seguretat de manera preferent agilitant el pas pels filtres.

Dades d'interès
Lloc:

Planta 4. Sortides

Horari:

24 hores (estiu); segons programació de vols (hivern)

Contacte:
E-mail:
fastlane_fasttrack@aena.es
Condicions d'accés
  • Titulars de bitllets business de companyies associades i targetes club associades.
  • La resta de passatgers hi pot accedir pagant prèviament la tarifa corresponent a través de l’app o del web d’Aena.
  • Els passatgers que viatgen amb nens accediran de manera preferent i sense cost als controls de seguretat dedicats a les famílies.

Validesa

Cada compra reserva un únic dret d’accés prioritari amb una validesa de 7 dies des de la data d’adquisició i no en preveu la devolució.

Seguretat

L'adquisició d'accessos prioritaris als controls de seguretat no eximeix els passatgers de superar-los ni de l'aplicació de qualsevol altre filtre que, per raons de seguretat, els aeroports tinguin previst. Els usuaris dels accessos prioritaris hauran de respectar a tota hora les normes de seguretat aeroportuàries.

La utilització dels accessos preferents no eximeix els passatgers de la seva obligació d’acudir als controls de seguretat amb el temps d’antelació a la sortida del seu vol fixat al contracte de transport.

Tarifes
  • Preu per persona: 5,50 €.
  • Membres Aena Club Cliente: 4,40 €.
  • Nens menors de 2 anys: entrada lliure.

Preus amb IVA inclòs.