Cultura

L'aeroport de Mallorca és conscient de la importància del foment i divulgació del món de la aeronàutica entre els ciutadans. Amb aquest objectiu, l'aeroport ha portat endavant en les darrers anys diverses activitats culturals.

Visites Culturals

Ja fa quasi vint anys que l'aeroport de Palma de Mallorca ofereix als centres escolars de 'illa projectes didàctics relacionats amb el medi aeroportuari i aeronàutic. Aquestes activitats es desenvolupen en dos escenaris diferenciats: d'una banda es fan visites a l'aeroport i, des de l'any 2000, a Can Reviu i a l'aula interactiva de l'aire.

Les visites de les escoles tenen com a objectiu facilitar el descobriment del món de l'aviació i donar a conèixer les instal·lacions i el funcionament de l'aeroport. Durant l'any 2002, més de 4.700 escolars han vingut per observar, d'una mica més a prop, en què consisteix la labor que es desenvolupa a l'aeroport de Palma de Mallorca.

Aquestes activitats compten amb el recolzament de material didàctic dissenyat per professionals exclusivament per a aquesta oferta educativa, i es dóna prioritat a l';observació directa i a la participació activa dels alumnes.

En concret, els col·legis visitants poden triar entre quatre programes creats en funció de l'edat de l'alumnat. Per als més petits, «Pista oberta, coneix l'aeroport», dirigit a escolars d'educació infantil i primer cicle d'educació primària, i «L'aventura de volar, descobreix l'aeroport», per a nens de segon i tercer cicle d'educació primària i primer cicle d'ESO.  En el programa de «L'aeroport de Palma, ahir i avui» s'hi inclou als col·legis de segon cicle d'educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional o universitària i educació d'adults. Finalment, «L'aeroport es presenta» va dirigit únicament a alumnes de batxillerat, formació professional o universitària i adults.  

Contacte
Oficina de Relacions Externes
Telèfon: 971 789  085