Visites culturals

L'aeroport de Girona-Costa Brava disposa d'un programa de visites guiades a les seves instal·lacions dirigit a centres d'ensenyament, que té com a objectiu principal apropar el món de l'aviació als estudiants i familiaritzar-los amb el transport aeri.

La visita consisteix en un recorregut de 90 minuts per la terminal de passatgers i la plataforma d'aeronaus. En la primera part de la visita, corresponent a les zones de facturació i d'embarcament de l'edifici terminal, els escolars fan el recorregut d'un passatger que ha de agafar un avió. En la segona part, els alumnes es desplacen fins a la plataforma d'aeronaus on visiten el Servei d'Extinció d'Incendis (SEI) i se'ls mostra la tasca feta pel col·lectiu de bombers i senyalers de l'aeroport, a més d'altres aspectes destacats de l'operativa aeroportuària.

Els centres d'ensenyament interessats a concertar una visita poden establir contacte amb l'aeroport de Girona-Costa Brava a través de l'adreça electrònica del Servei d'Informació de l'Aeroport gironainfo@aena.es.