Sortides

Compartiu:

Taulells de facturació

Els taulells de facturació es troben a la planta baixa de la terminal.

Presenteu-vos amb suficient antelació a l'aeroport per evitar imprevistos. Per a vols amb destinació a l'espai Schengen recomanem que us presenteu una hora i mitja abans de l'hora programada de sortida.

Per a més informació sobre l'equipatge de mà i el facturat podeu consultar l'enllaç següent:

Facturació en línia mòbil

Amb la facturació mòbil en línia podeu facturar i rebre la targeta d'embarcament al vostre terminal mòbil a través de correu electrònic, SMS o aplicacions per a dispositius mòbils. Si no heu de facturar, podeu anar directament al control de seguretat.

L'aeroport disposa de dos lectors bidimensionals de targetes d'embarcament en els filtres de seguretat. Aquests dispositius permeten la lectura de les targetes d'embarcament de certes companyies, tant en paper com a través de telèfon mòbil.

Facturació en línia

La majoria d'aerolínies permet fer la facturació en línia abans d'anar a l'aeroport a través dels seus llocs web. Obtindràs la targeta d'embarcament i podràs passar directament pels filtres de seguretat si només portes equipatge de mà.

Recordeu que heu d'imprimir tots els documents de viatge (bitllet electrònic, targeta d'embarcament...). Tingues en compte que algunes companyies apliquen un recàrrec per la reemissió de la targeta d'embarcament a l'aeroport.

Control de seguretat

Tots els passatgers han de passar el control de seguretat per accedir a la zona d'embarcament, travessant un arc detector de metalls i passant l'equipatge de mà i la resta dels objectes que portin a sobre (abrics, jaquetes, mòbils, claus) per un equip de raigs-X.

Abans de passar el control de seguretat, se sol·licitarà al passatger la targeta d'embarcament.

Per facilitar el pas dels objectes per l'escàner, especialment en el cas d'articles petits, s'han d'utilitzar les safates especials que hi ha a disposició dels usuaris.

Control de passaports

Si la destinació del teu vol és un país que no pertany a l'espai Schengen hauràs de passar el control de documentació.

El document bàsic de viatge és el passaport, si bé es pot viatjar a alguns països amb el DNI. Així mateix, alguns països exigeixen visat, certificat de vacunes, passaport en vigor fins a 6 mesos després de la data d'arribada, etc. Consulteu-ho amb la vostra companyia aèria.

Embarcament

Un cop superat el control de seguretat, cerqueu a les pantalles de l'aeroport la porta d'embarcament. Mentre espereu, disposeu d'una àmplia oferta de botigues i restauració. Les portes d'embarcament es troben situades a la planta superior.

A la porta d'embarcament heu de mostrar, al personal de la companyia, la documentació corresponent per verificar la vostra identitat. Així mateix, consulteu amb la vostra companyia la documentació vàlida que cal presentar al personal.