Persones amb mobilitat reduïda

Un servei gratuït d'assistència als passatgers amb mobilitat reduïda. Sol·liciteu assistència perquè quan arribeu a l'aeroport tot estigui preparat.

Sol·licitd d'assistència

Sol·licita al nostre web el servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda com a mínim amb 2,5 hores d'antelació. Per garantir la prestació del servei, és recomanable que sol·licitis l’assistència almenys 48 hores abans de la sortida del teu vol.

Recordeu que sempre haureu de comunicar les vostres necessitats a la vostra companyia aèria per assegurar la vostra plaça a l'avió.

Aena també posa a la vostra disposició un servei telefònic que atendrà les vostres necessitats de mobilitat reduïda les 24 hores del dia.

Telèfon (+34) 91 321 10 00.

> Persones amb discapacitat auditiva

sol·liciteu assistència

  Punts de trobada

  L'aeroport de Girona-Costa Brava té punts de trobada associats al servei d'ajuda a persones amb mobilitat reduïda.

   Informació general

   En compliment del Reglament (CE) 1107/2006 del Parlament Europeu, es posa en marxa, a partir del 26 de juliol de 2008, i a tots els aeroports, un servei d'atenció als passatgers amb mobilitat reduïda.

   Aquesta mesura comunitària suposa un gran avenç social per a les persones amb discapacitat i, per aquesta raó, s'han disposat tots els recursos econòmics, materials i humans necessaris per fer possible que a tots els aeroports espanyols es doni un servei de qualitat que garanteixi que totes les persones puguin gaudir del transport aeri entre qualsevol punt de la geografia europea, sigui quina sigui la seva discapacitat.