Sales

Les sales del Centre de Negocis estan totalment equipades amb sistemes audiovisuals, adaptables per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Es tracta d'espais climatitzats amb aire condicionat independent.

Trieu el tipus de sala i la configuració que més s'adapti a les vostres necessitats o consulteu-nos i us suggerirem l'espai més adequat per al vostre esdeveniment.

Sala A. Està concebuda principalment per a cursos de formació i presentacions. Aquesta sala, configurada segons el tipus 1, pot allotjar fins a 50 persones i, en tipus 2, fins a 26 persones.

Sala B. És una sala perfecta per a petites reunions i presentacions. Es pot configurar segons el tipus 1 per a un màxim de 30 persones, i segons el tipus 2 fins a 16 persones.

Sala C o D. Són sales ideals per a reunions, presentacions o cursos de formació de mida mitjana. Tenen una capacitat màxima de 50 persones en configuració tipus 1, i fins a 24 persones en configuració tipus 2.

Sala C D. Està dissenyada per allotjar qualsevol tipus d'esdeveniment: presentacions corporatives, grans reunions, cursos de formació, còctels, etc. És el resultat de la combinació de les dues sales de tipus II en suprimir el plafó mòbil que les divideix. La capacitat màxima de la sala configurada en format tipus 1 és de 80 persones.