Terminals T1, T2A i T2B, operatives

Consulta amb la teva aerolínia en quina terminal opera el teu vol.
Recorda que no has d'acudir a l'aeroport ni desplaçar-te en cas que presents símptomes de malaltia. L'incompliment de les mesures sanitàries comporta l'aplicació de sancions per les autoritats competents.
Si el teu desplaçament cap o des de l'aeroport s'ha de realitzar durant un horari amb restriccions a la mobilitat és important que conserves la documentació del vol per poder justificar aquest desplaçament davant les autoritats.

 • Accés. Només es permet l'accés a la terminal als passatgers que disposin de bitllet o targeta d'embarqui vàlids, en les 6 hores anteriors a la sortida prevista del vol, i als acompanyants estrictament necessaris de passatgers que requereixin assistència especial, de menors d'edat o amb causa degudament justificada, d'acord amb el Reial decret llei 26/2020. També es permet l'accés a clients de Rent a Car que retornin o recullin un vehicle, amb document justificatiu. En la Terminal T1, l'accés a Sortides es realitzarà per la porta central i la porta nord en horari diürn i únicament per la porta central en horari nocturn. L'accés a Arribades es realitzarà per l'edifici Intermodal (Planta 0). En la Terminal T2, l'accés es realitzarà per les portes situades en els extrems de la T2B.
 • Equipatge: Consulta amb el teu aerolínia les condicions específiques sobre l'equipatge permès a bord abans d'acudir a l'aeroport. Algunes aerolínies no accepten equipatge de mà a la cabina.
 • Consigna d'equipatges. No es presta el servei en cap de les terminals.
 • Facturació. Consulta amb la teva aerolínia en quina terminal opera el teu vol i els taulells de facturació.
 • Embarcament. A la Terminal T1, l'embarcament es concentrar a les portes A, B i D. En la Terminal T2, s'accedirà a les portes d'embarcament únicament pel control de seguretat de la zona T2B.
 • Arribades. A la Terminal T1, tota la recollida d'equipatges es realitza a la sala principal, inclosa la de l'Corredor Barcelona-Madrid. A la Terminal T2, la recollida d'equipatges dels vols Schengen es realitza a la sala de la T2B i la dels vols No Schengen, a la T2A. Acosta't a recollir l'equipatge de manera individual.
 • Punt de trobada. Si has de passar a buscar algú, es recomana esperar a l'aparcament, perquè està prohibit fer-ho a l'interior de les terminals d'acord amb el que estableix el Reial decret llei 26/2020 i el seu posterior desenvolupament, pel que s'ha establert un punt de trobada a l'exterior dels edificis. A la Terminal T1 aquest punt se situa a la planta 0 davant de els mòduls C i D de l'aparcament. A la Terminal T2 les trobades es realitzaran a l'exterior de la terminal. Acudeix a l'aeroport únicament si és imprescindible.
 • Aparcaments. A la Terminal T1, l'estacionament de vehicles es concentra en els mòduls A-B-C de el pàrquing general. Es troben tancats els mòduls D-E-F iel pàrquing en superfície G.  A la Terminal T2, l'aparcament està operatiu al pàrquing en superfície de la T2B i en l'edifici de la T2C. Els pàrquings exprés d'ambdues terminals estan també operatius. Es troba tancat al pàrquing de llarga estada. L'accés als aparcaments operatius es realitza a través dels vials habituals.
 • Llançadora. El servei de trasllat a les terminals es presta amb una freqüència de pas de 10 minuts de 8.00 a 20.00 h, de 15 minuts de 5.00 a 8.00 hi de 20.00 a 00.00 h, i de 20 minuts de 00.00 a 5.00 h. La connexió entre terminals es pot realitzar també amb metro o amb la línia 46 d'autobús de TMB.
 • Transports. Tots els transports públics que arriben a l'aeroport poden patir alteracions en els seus serveis. Recomanem als usuaris que consultin als diferents operadors possibles modificacions.
 • Serveis comercials. Consulta a la pàgina d'establiments oberts les botigues i restaurants a disposició el passatger. Els establiments de restauració només ofereixen servei de menjar per emportar.
 • Serveis Vip. Obert el servei de Fast Lane de la T1 y la salas vip Pau Casals i Canudas (T2). 
 • Lloguer de cotxes. Consulta a la pàgina de lloguer de cotxes tots els horaris i els punts oberts d'atenció al públic.

Si viatjaràs, consulta a la teva aerolínia sempre abans de volar i recorda que és obligatori l'ús de màscara en tots els espais públics a l'aire lliure i tancats si no és possible mantenir la distància de seguretat. Segueix en tot moment les mesures higièniques, mantingues la distància física amb qualsevol persona i acosta't a recollir el teu equipatge de manera individual.

 

Reserva pàrquing

dd-mm-aaaa

Accessos per carretera

Invertir ruta

Amb l'ajuda de google

Plànols de l'aeroport

Plànols de l'aeroport

Avisos de l'aeroport

Vaga del personal de seguretat

A causa de la vaga convocada per treballadors de l'empresa Trablisa, els temps de pas en els controls de seguretat de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat podrien veure afectats. Recomanem que acudeixi a l'aeroport amb suficient antelació.

Tots els avisos...

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, referent estratègic de l'espai mediterrani i de sud de Europa, és el segon aeroport d'Espanya i cinquè de la UE en volum de passatgers, per darrere de Madrid-Barajas Adolfo Suárez. Quatre aeroports de la xarxa d'Aena superen els 10 milions de passatgers: Palma de Mallorca, Màlaga-Costa d'el Sol, Gran Canària i Tenerife Sud.