Tancament Terminal T2. trasllada tota l'operativa a la terminal T1

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat trasllada tota l'operativa a la terminal T1.

  • Accés. Només es permet l'accés a la terminal a passatgers i acompanyants de passatgers que necessitin assistència especial o de menors, així com a clients de Rent a Car que tornin o recullin un vehicle, amb document justificatiu. L'accés a Sortides es realitzarà per la porta central i la porta nord en horari diürn i únicament per la porta central en horari nocturn. L'accés a Arribades es realitzarà per la porta central i la porta sud.
  • Facturació. Ryanair i les companyies que fins ara facturaven a la termiinal T2 i al Corredor Barcelona-Madrid ho faran a la terminal T1. Tota la facturació es realitza a la planta 3 de la terminal T1. L'embarcament es concentra a les porta A, B i D de la T1.
  • Arribades. Tota la recollida d'equipatges es realitza a la sala general de la T1, inclosa la de l'Corredor Barcelona-Madrid.
  • Punt de trobada. Si vas a buscar algú a l'aeroport, s'ha habilitat el vestíbul intermodal (accés a metro) per a l'espera. També pots esperar en els aparcaments.
  • Aparcaments. L'estacionament de vehicles es concentra en els mòduls A-B-C de el pàrquing de la Terminal T1, on es pot arribar a través dels accessos habituals. Es troben tancats al pàrquing de llarga estada, el pàrquing en superfície G de la Terminal T1, el pàrquing de la T2 i els pàrquing express de les dues terminals.
  • Serveis comercials. Es troben obertes las cafeterias EAT. i Starbucks (Sky Center), Enrique Tomás Experience (inici zona d'embarcament B), MasQMenos (zona d'embarcament D), Café Pans (zona d'embarcament A) i Haagen Dazs (zona d'embarcament B), y les botigues Buff (zona d'embarcament B), i Barcelona Duty Free, Burberry, Ted Baker, Swarovski, Mango, Parfois, Sunglass Hut i Desigual en el Sky Center, així com totes les màquines vending. En el costat terra estan oberts l'oficina de La Caixa, la Farmàcia (diumenges i festius tancat) i l'Estanc. El servei de TaxFree es manté actiu. 
  • Serveis Vip. Obert el servei de Fast Lane. El 15 de juliol obre la sala vip Pau Casals.
  • Transports. Tots els transports públics que arriben a l'aeroport poden patir alteracions en els seus serveis. Recomanem als usuaris que consultin als diferents operadors possibles modificacions. El servei de trasllat a les terminals queda temporalment suspès. L'accés a la Terminal T1 des de l'estació de Renfe s'haurà de realitzar amb metro.
  • Lloguer de cotxes. Consulta a la pàgina de lloguer de cotxes tots els horaris i els punts oberts d'atenció al públic.

Si viatjaràs, consulta a la teva aerolínia sempre abans de volar i recorda que és obligatori l'ús de màscara en tots els espais públics a l'aire lliure i tancats si no és possible mantenir la distància de seguretat. Segueix en tot moment les mesures higièniques, mantingues la distància física amb qualsevol persona i acosta't a recollir el teu equipatge de manera individual.

 

Reserva pàrquing

dd-mm-aaaa

Accessos per carretera

Invertir ruta

Amb l'ajuda de google

Plànols de l'aeroport

Plànols de l'aeroport

Avisos de l'aeroport

Vaga del personal de seguretat

A causa de la vaga convocada per treballadors de l'empresa Trablisa, els temps de pas en els controls de seguretat de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat podrien veure afectats. Recomanem que acudeixi a l'aeroport amb suficient antelació.

Tots els avisos...

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, referent estratègic de l'espai mediterrani i de sud de Europa, és el segon aeroport d'Espanya i cinquè de la UE en volum de passatgers, per darrere de Madrid-Barajas Adolfo Suárez. Quatre aeroports de la xarxa d'Aena superen els 10 milions de passatgers: Palma de Mallorca, Màlaga-Costa d'el Sol, Gran Canària i Tenerife Sud.