Tancament Terminal T2. trasllada tota l'operativa a la terminal T1

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, per tal d'adaptar-se a les necessitats imposades per l'emergència sanitària de Covid-19 i a la davallada d'activitat, trasllada tota l'operativa a la terminal T1.

  • Facturació. Tota la facturació es realitza a la planta 3 de la terminal T1. Les companyies que fins ara facturaven a la termiinal T2 i al Corredor Barcelona-Madrid ho faran en els taulells 401 i 564. L'embarcament es concentra a les porta A i D de la T1.
  • Arribades. Tota la recollida d'equipatges es realitza a la sala general de la T1, inclosa la de l'Corredor Barcelona-Madrid.
  • Serveis comercials. Roman oberta de 6.00 a 20.00 h la cafeteria EAT situada al Sky Centre, així com totes les màquines vending. Al costat terra estan oberts l'oficina de La Caixa (de 8.30 a 14.30 h), la Farmàcia (de 8.30 a 19.30 h, diumenges i festius tancat) i l'Estanc (de 8.00 a 20.00 h). El servei de TaxFree es manté actiu.
  • Transports. Tots els transports públics que arriben a l'aeroport poden patir alteracions en els seus serveis. Recomanem als usuaris que consultin als diferents operadors possibles modificacions. El servei de trasllat a les terminals queda temporalment suspès. L'accés a la Terminal T1 des de l'estació de Renfe s'haurà de realitzar amb metro.
  • Aparcaments. L'estacionament de vehicles es concentra en els mòduls A-B-C de el pàrquing de la Terminal T1, on es pot arribar a través dels accessos habituals. Es troben tancats al pàrquing de llarga estada, el pàrquing en superfície G de la Terminal T1, el pàrquing de la T2 i els pàrquing express de les dues terminals.

Recorda que no es permet viatjar excepte per raons inajornables. Si aquest és el teu cas, consulta amb la teva aerolínia sempre abans de volar i recorda que és obligatori l'ús de màscara en tots els espais públics a l'aire lliure i tancats si no és possible mantenir la distància de seguretat d’almenys 2 metres.. No acudeixis a l'aeroport amb més de 90 minuts d'antelació i mantingues la distància de seguretat amb qualsevol persona.

 

Reserva pàrquing

dd-mm-aaaa

Accessos per carretera

Invertir ruta

Amb l'ajuda de google

Plànols de l'aeroport

Plànols de l'aeroport

Avisos de l'aeroport

Vaga del personal de seguretat

A causa de la vaga convocada per treballadors de l'empresa Trablisa, els temps de pas en els controls de seguretat de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat podrien veure afectats. Recomanem que acudeixi a l'aeroport amb suficient antelació.

Tots els avisos...

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, referent estratègic de l'espai mediterrani i de sud de Europa, és el segon aeroport d'Espanya i cinquè de la UE en volum de passatgers, per darrere de Madrid-Barajas Adolfo Suárez. Quatre aeroports de la xarxa d'Aena superen els 10 milions de passatgers: Palma de Mallorca, Màlaga-Costa d'el Sol, Gran Canària i Tenerife Sud.