Centre de negocis

Ubicat al Centre de Càrrega Aèria de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, el Centre de Negocis és un emplaçament dissenyat per celebrar-hi reunions, fer presentacions, convocar els seus col·laboradors, etc. Pensat per a diversos tipus d'empresa, posa a disposició de l'interessat un recinte modern i funcional que li ofereix el marc idoni per a les reunions de feina i li assegura la màxima privacitat en els negocis empresarials:

  • Sales totalment equipades amb sistemes audiovisuals, adaptables per a qualsevol tipus d'esdeveniment.
  • Personal qualificat per atendre les vostres necessitats i ajudar a organitzar les vostres trobades professionals.
  • Us facilitem el contacte d'una àmplia selecció d'empreses especialitzades per a tota classe d'esmorzars de feina, dinars de negocis, bufets i còctels.

Per a més informació, podeu contactar amb el Centre de Negocis a través del 932 971 101 o de l'adreça electrònica bcn.autorizaciones@aena.es.

Sales

Les sales del Centre de Negocis estan totalment equipades amb sistemes audiovisuals, adaptables per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Es tracta d'espais climatitzats amb aire condicionat independent.

Trieu el tipus de sala i la configuració que més s'adapti a les vostres necessitats o consulteu-nos i us suggerirem l'espai més adequat per al vostre esdeveniment.

  • Sala A. Està concebuda principalment per a cursos de formació i presentacions. Aquesta sala, configurada segons el tipus 1, pot allotjar fins a 50 persones i, en tipus 2, fins a 26 persones.
  • Sala B. És una sala perfecta per a petites reunions i presentacions. Es pot configurar segons el tipus 1 per a un màxim de 30 persones, i segons el tipus 2 fins a 16 persones.
  • Sala C o D. Són sales ideals per a reunions, presentacions o cursos de formació de mida mitjana. Tenen una capacitat màxima de 50 persones en configuració tipus 1, i fins a 24 persones en configuració tipus 2.
  • Sala C D. Està dissenyada per allotjar qualsevol tipus d'esdeveniment: presentacions corporatives, grans reunions, cursos de formació, còctels, etc. És el resultat de la combinació de les dues sales de tipus II en suprimir el plafó mòbil que les divideix. La capacitat màxima de la sala configurada en format tipus 1 és de 80 persones.

Lloc