Business

Compartiu:

Sales de lloguer per a recepcions, conferències, rodes de premsa, cursos i reunions de treball.

Centre de negoci
Sleep&Fly Business Center

El Centre de Negocis ofereix diverses sales i despatxos per reunions i esdeveniments a l'aeroport, en què es pot disposar d'una àmplia gamma de serveis: mitjans audiovisuals, servei de restauració, hostesses, traducció simultània, pàrquing, etc.

Sales de reunions
Catalunya Meeting Room

Situat a la terminal T2. Espai dividit en dues sales, de 100 metres quadrats cadascuna, amb la possibilitat de comunicar-les entre elles i habilitar un únic espai de 200 metres. S'hi poden habilitar, prèvia petició, dispositius multimèdia de presentació i megafonia.

Serveis d'acompanyament VIP
Sleep&Fly Meet&Assist

Servei VIP destinat a estalviar temps a l'aeroport, garantint el màxim confort, seguretat i discreció.

Tan per a sortides, arribades o vols en trànsit, Meet&Assist ofereix un tracte personalitzat, que consisteix en l’acompanyament del client, fomentant la diligència i comoditat en les gestions amb les diverses aerolínies (bitllets, gestió d’equipatge, etc.), a més de facilitar un passatge ràpid i exclusiu pel filtre de seguretat.

Més enllà de la classe o companyia aèria amb què viatgi, els serveis tenen com finalitat adaptar-se a les necessitats del client, assegurant l'atenció al detall i la màxima eficiència.

Fast Pass té dues categories de servei: Classic i Exclusive. Per a més informació sobre aquests serveis, podeu consultar el web de Sleep&Fly.

 
Servei de Peronal Shopper

El nostre equip de personal shoppers t'espera per oferir-te un assessorament personalitzat i ajudar-te en els tràmits de Tax Refund de manera totalment gratuïta. Reserva una cita amb antelació

Més informació

Zones de treball