Arribades

Compartiu:

Arribades a l'aeroport
Els vestíbuls d'arribada de l'aeroport es troben als punts següents:

En desembarcar de l'avió, seguiu les indicacions per passar el control de passaports (si cal) i accediu a la sala de recollida d'equipatges i a la duana.

 
Passaports i immigració

Una vegada hàgiu desembarcat, si el vostre vol procedeix de països que no pertanyen a l'espai Schengen haureu de passar el control de passaports.

Podeu obtenir més informació sobre els requisits d'entrada a Espanya al web del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació Finestra nova.

Recollida d'equipatges

Després de desembarcar, seguiu les indicacions per arribar a la sala de recollida d'equipatges assignada al vostre vol. Un cop arribeu a la sala corresponent, si heu facturat equipatge a l'aeroport d'origen, mireu a les pantalles el número de cinta assignat al vostre vol.

En cas de pèrdua o deteriorament de l'equipatge, acudiu al taulell de la vostra companyia o agent handling.

Duana

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat disposa de servei de duanes a la zona d'arribades de les terminals T1, T2 A, T2 B i T2 C, així com a la zona de connexió no Schengen-Schengen de la T1.

Si procediu d'un país que no és membre de la Unió Europea, heu de valorar si heu de declarar béns que transporteu a l'equipatge i passar pel control de duanes de l'aeroport. Alguns exemples de productes que cal declarar són: aliments, equips electrònics d'alt valor, quantitats superiors a 10.000 euros, etc. En cas de dubte, la millor opció és consultar en el mateix control de duanes.

Serveis bancaris

Als vestíbuls d'arribades de les dues terminals hi ha caixers automàtics de diferents entitats bancàries. Necessiteu canviar divises estrangeres en euros? A les zones d'arribades de les terminals T1 i T2 B teniu a la vostra disposició sengles oficines bancàries de 'la Caixa' on podeu bescanviar moneda.

Lloguer de cotxes

Necessiteu llogar un cotxe? Adreceu-vos als taulells de les empreses de lloguer de vehicles situades al vestíbul d'arribades de la terminal T1 i la planta 0 de la terminal T2 B.