RC Tipus de visites

Visites Culturals

AVÍS                             

El programa de visites a l'aeroport no està disponible temporalment. Disculpin les molèsties.

L’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ofereix visites gratuïtes a les seves instal·lacions amb l’objectiu de donar a conèixer, principalment al món acadèmic, l’entorn aeroportuari i els diferents processos que en ell es desenvolupen.

Espais solidaris

L'Aeroport de Barcelona-El Prat ha posat en marxa el projecte Espais Solidaris, una iniciativa emmarcada en la política d'acció social externa d'Aena, que facilita a organitzacions socials un espai d'impacte públic a les terminals T1 i T2 per divulgar la seva activitat i altres actuacions que ajudin a la sensibilització de la societat.

Tant a la terminal T1 com a la T2, l'espai que se cedeix per a l'expositor solidari està situat a la zona pública d'arribades, un lloc d'alta concurrència de passatgers.

Les entitats socials que vulguin disposar d'aquest espai a les instal·lacions aeroportuàries ho han de sol·licitar amb almenys 30 dies d'antelació a través de l'Àrea de Beneficis i Projectes Socials de la Direcció d'Organització i Recursos Humans al correu electrònic bcpsas@aena.es, presentant la documentació que avali la seva activitat. Una vegada aprovada la proposta, Aena i l'organització adjudicatària signen el contracte administratiu de cessió d'instal·lacions per formalitzar l'actuació.

Les organitzacions han de complir , com a mínim, tres de les següents condicions: plantejar una campanya d'interès general, presentar una memòria i auditoria econòmica, pertànyer a una coordinadora o plataforma, disposar del Certificat d'avaluació dels principis de transparència i bones pràctiques de la Fundació Lealtad o tenir la Declaració d'interès públic.