POLÍTICA DE GALLETES

Una galleta és un fitxer que es baixa a l'ordinador/smartphone/tauleta tàctil en accedir a determinades pàgines web. Les galletes permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació que s'efectua des de l'equip esmentat. El navegador de l’usuari memoritza galletes al disc dur només mentre està oberta la sessió. Les galletes no contenen cap classe d’informació personal específica i la majoria s’esborra del disc dur en tancar la sessió del navegador (les anomenades “galletes de sessió”).

La majoria dels navegadors accepta com a estàndard les galletes i, independentment d'estes, permet o impedix en els ajustaments de seguretat les galletes temporals o memoritzades.

Sense el teu consentiment exprés –mitjançant l’activació de les galletes al navegador–, Aena no enllaçarà les dades memoritzades amb les teues dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

Per obtindre més informació sobre les galletes, pots accedir a l'enllaç següent: http://iabspain.es/policy-legal/asesoria-sobre-cookies/.


QUINS TIPUS DE GALLETES UTILITZA ESTE LLOC WEB?


Pròpies

  • Tècniques: permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diverses opcions o servicis que hi haja, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer el procés de compra d'una comanda, fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

De tercers

  • Anàlisi: permeten quantificar el nombre d'usuaris i així fer el mesurament i l'anàlisi estadística de la utilització que fan del servici ofert. Per a això, s'analitza la teua navegació en el nostre lloc web a fi de millorar l'oferta de productes o servicis que t'oferim.

    En particular, este lloc web utilitza Google Analytics, un servici analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units i seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d'estos servicis, Google Analytics utilitza galletes que recopilen la informació, inclosa l'adreça IP de l'usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats al web www.google.com, inclosa la possible transmissió d'esta informació a tercers per raons d'exigència legal o quan estos tercers processen la informació per compte de Google.

  • Publicitat: permeten gestionar de la manera més eficaç possible l'oferta dels espais publicitaris del lloc web, adequant el contingut de l'anunci al contingut del servici sol·licitat o a l'ús que faces del nostre lloc web. Per a això, podem analitzar els teus hàbits de navegació en Internet i mostrar-te publicitat relacionada amb el teu perfil.

  • Publicitat comportamental: Són les que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris inclosos al lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servici sol·licitat. Estes galletes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenrotllar un perfil específic per mostrar publicitat.

Galletes
Denominació Titular Tipologia Durada Finalitat
JSESSIONID Aena Tècnica Sessió Mantenir una sessió d’usuari anònim al servidor.
SS_X_JSESSIONID Aena Tècnica Sessió Mantindre la sessió
cb-enabled Aena Tècnica 1 any Detectar que l’usuari ha acceptat la política de galletes del web i no cal tornar a mostrar el missatge.
_gads Google Ad Manager Publicitat Indefinida Fer que es mostren anuncis al web.
_gcl_au Google AdSense Publicitat 3 mesos Experimentar amb l’eficiència dels anuncis al web.
_fbp Facebook Publicitat Sessió Proporcionar una sèrie de productes publicitaris, com ara licitacions en temps real de tercers anunciants.
_ga Google Analytics Anàlisi 2 anys Distingir usuaris únics en assignar un número generat aleatòriament com un identificador de client.
_gid Google Analytics Anàlisi Sessió Registrar una identificació única per generar dades estadístiques sobre com utilitza el visitant el lloc web.
_hjid Hotjar Anàlisi 1 any Assignar a l’usuari un identificador de Hotjar en accedir per primera vegada a la pàgina.

COM ES PODEN BLOQUEJAR O DESACTIVAR LES GALLETES D’ESTE LLOC WEB?

Amb la utilització d'este lloc web, acceptes expressament el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats esmentades anteriorment. I, així mateix, reconeixes la possibilitat de rebutjar el tractament de dades i informació bloquejant l'ús de galletes mitjançant la configuració apropiada al navegador. Tingues en compte que esta opció de bloqueig de galletes pot dificultar l'ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les galletes instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat a l'equip:

Aena no es fa responsable del contingut de les polítiques de privacitat dels tercers inclosos en esta política de galletes.

Si tens dubtes sobre esta política de galletes, pots contactar amb Aena a webpublica@aena.es.