Persones amb mobilitat reduïda

L'aeroport disposa de servei gratuït d'assistència als passatgers amb mobilitat reduïda. Sol·licita assistència per tal que, quan arribis a l'aeroport, tot estigui a punt.

Passatgers amb mobilitat reduïda

Sol·licite en la nostra web el servici d'assistència a persones amb mobilitat reduïda, almenys amb 48 hores d'antelació.

Recorde que sempre haurà de comunicar les seues necessitats a la seua companyia aèria per tal d'assegurar la seua plaça en l'avió.

Aena posa també a la seua disposició un servici telefònic que atendrà les seues necessitats de mobilitat reduïda les 24 hores del dia.

Telèfon: (+34) 913 211 000.

> Persones amb discapacitat auditiva

sol·licitar assistència

    En compliment del Reglament (CE) 1107/2006 del Parlament Europeu, es posa en marxa a partir del 26 de juliol del 2008 en tots els aeroports europeus un servici d'atenció als passatgers amb mobilitat reduïda.

    Aquesta mesura comunitària suposa un gran avanç social per a les persones amb discapacitat i, per aquesta raó, s'han disposat tots els recursos econòmics, materials i humans necessaris per tal de fer possible que en tots els aeroports espanyols es preste un servici de qualitat que garantisca que totes les persones puguen gaudir del transport aeri entre qualsevol punt de la geografia europea, siga quina siga la seua discapacitat.