Eixides

Compartir:

Taulells de facturació

Els mostradors de facturació estan situats en la planta 2 del terminal:

Pots consultar els mostradors en els quals factura la teua companyia en les pantalles d'informació i el següent enllaç:

Es recomana arribar a l'aeroport amb temps suficient per a evitar imprevistos. La norma general és:

  • Vols no Schengen: 3 hores abans de l'eixida programada.
  • Vols Schengen i nacionals: 2 hores abans de l'eixida programada.
Màquines d'auto check-in

L'aeroport disposa de sis màquines per a facturar i imprimir la targeta d'embarcament de la companyia Iberia. Estan situades al costat dels mostradors de facturació:

Facturació online

La majoria d'aerolínies permeten realitzar la facturació en línia a través dels seus llocs web abans d'anar a l'aeroport. Obtindràs la teua targeta d'embarcament i podràs passar directament pels filtres de seguretat si només portes equipatge de mà.

Recorda que has d'imprimir tots els teus documents de viatge (bitllet electrònic, targeta d'embarcament, etc). Tingues en compte que algunes companyies apliquen un recàrrec per la reemissió de la targeta d'embarcament en l'aeroport.

Facturació online mòbil

Amb la facturació online mòbil pots realitzar la facturació i rebre la targeta d'embarcament en el teu terminal mòbil a través de correu electrònic, SMS o aplicacions per a dispositius mòbils. Si no has de facturar pots anar directament al control de seguretat.

Control de seguretat

Tots els passatgers han de passar el control de seguretat per a accedir a la zona d'embarcament travessant un arc detector de metalls i passant el seu equipatge de mà i la resta dels objectes que porten damunt (abrics, jaquetes, mòbils, claus) per un equip de rajos-X.

Abans de passar el control de seguretat, se sol·licitarà al passatger la targeta d'embarcament.

Per a facilitar el pas dels objectes per l'escàner, especialment en el cas d'articles xicotets, s'han d'utilitzar les safates especials que hi ha a disposició dels usuaris.

L'aeroport disposen de Fast Lane (carril ràpid) a disposició de les companyies per a l'ús dels passatgers preferencials i de tots els passatgers que comprin un accés.

comprar accesos fast lane

Control de passaports

Si la destinació del teu vol és un país no pertanyent a l'espai Schengen, hauràs de passar el control de documentació.

El document bàsic de viatge és el passaport, si bé es pot viatjar a alguns països amb el DNI. Alguns països exigixen així mateix visat, certificat de vacunes, passaport en vigor fins a 6 mesos després de la data d'arribada, etc. Consulta amb la teua companyia.

Embarcament

Les portes d'embarcament estan situades en els següents punts de la planta 2 del terminal:

Consulta les pantalles d'informació per a conéixer la teua porta d'embarcament. Roman atent a estes pantalles perquè l'aeroport d'Alacant-Elx no emet avisos per megafonia d'assignació o canvi de portes d'embarcament.

La zona d'embarcament d'Alacant-Elx t'oferix un gran centre comercial amb botigues duty free i espais de firmes molt conegudes de moda, complements, electrònica, esports, regals i joguets. Disfruta d'una oferta de cafeteries i restaurants variada i cuidada i relaxa't en la nostra sala VIP. Tota la zona comercial disposa de nombroses pantalles d'informació perquè pugues comprovar en cada moment la porta d'embarcament del teu vol.

En la porta d'embarcament hauràs de mostrar al personal de la companyia la documentació corresponent per a verificar la teua identitat. Consulta així mateix amb la teua companyia la documentació vàlida per a presentar al seu personal.