Preguntes freqüents

Resolem els dubtes que es plantegen els passatgers a l'aeroport.

Quin horari operatiu té l'aeroport?

De les 9.00 hores fins la posta de sol, tot l'any. Quan l'ortus (sortida del sol) sigui posterioir a l'hora esmentada, s'obrirà en aquell moment.

Quin tipus de transport hi ha per traslladar-se a la ciutat?

La línia L11 de Transports Urbans de Sabadell (Castellarnau-Sant Pau de Riu-sec) té parada al costat de l'aeroport, que el comunica a més amb l'estació de Ferrocarrils de Catalunya.

Quin tipus d'avions pot operar a l'aeroport?

L'aeroport de Sabadell només és utilitzable per avions lleugers, a causa de la limitació imposada per la longitud de pista (900 metres) i en condicions de vol visual (VFR).

De quin tipus de combustible disposa, quina és la companyia subministradora i quin tipus de targetes de crèdit admet?

Gasolina d'aviació (AVGAS) 100LL, JET A-1 i lubricant 100W. Subministra SLCA. Accepta targetes Visa i Mastercard. L'horari de servei és el mateix que el de l'aeroport.

Com puc posar-me en contacte amb l'oficina d'operacions?

Si et vols posar en contacte amb l'oficina d'Operacions (COM / AIS / ARO) de l'aeroport, pots fer-ho a través dels següents mitjans:

Telèfon: 937 282 110

Email: qsaceops@aena.es

Hi ha espais per deixar la meva aeronau?

Disposem d'espai lliure per a albergui d'aeronaus en els nostres hangars. Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres: administracionsabadell@aena.es

Hi ha empreses de treballs aeris a l'aeroport?

A l'aeroport de Sabadell hi basades empreses de treballs fotogràfics, publicitat aèria i arrossegament de pancartes com TAVISA:

tavisa@tavisa.com

www.tavisa.com

Es pot llogar un aerotaxi?

Sí. Hi ha diverses companyies tant d'avió com d'helicòpter.