Persones amb mobilitat reduïda

Un servei gratuït d'assistència als passatgers amb mobilitat reduïda. Sol·liciteu assistència perquè quan arribeu a l'aeroport tot estigui preparat.

Sol·licitd d'assistència

Sol·liciteu a la nostra web el servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda, com a mínim amb 48 hores de temps.

Recordeu que sempre haureu de comunicar les vostres necessitats a la vostra companyia aèria per assegurar la vostra plaça a l'avió.

Aena també posa a la vostra disposició un servei telefònic que atendrà les vostres necessitats de mobilitat reduïda les 24 hores del dia.

Telèfon 902 404 704 / (+34) 91 321 10 00.

> Persones amb discapacitat auditiva

sol·liciteu assistència

  Punts de trobada

  L'aeroport de Reus té punts de trobada associats al servei d'ajuda a persones amb mobilitat reduïda.

   Informació general

   En compliment del Reglament (CE) 1107/2006 del Parlament Europeu, es posa en marxa, a partir del 26 de juliol de 2008, i a tots els aeroports, un servei d'atenció als passatgers amb mobilitat reduïda.

   Aquesta mesura comunitària suposa un gran avenç social per a les persones amb discapacitat i, per aquesta raó, s'han disposat tots els recursos econòmics, materials i humans necessaris per fer possible que a tots els aeroports espanyols es doni un servei de qualitat que garanteixi que totes les persones puguin gaudir del transport aeri entre qualsevol punt de la geografia europea, sigui quina sigui la seva discapacitat.