Visites culturals

L’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ofereix visites gratuïtes a les seves instal·lacions amb l'objectiu de donar a conèixer, principalment al món acadèmic, l'entorn aeroportuari i els diferents processos que en ell es desenvolupen.

¿A qui van dirigides?

  • Visites bàsiques (estudiants des de primària a ESO). Es recomana visita 1 i 3.
  • Visites avançades (estudiants de batxillerat i FP ). Es recomana visita 1 i 2. 
  • Visites tècniques del sector aeronàutic (graus, màster i professionals del sector).

Quant duren? 2 hores aproximadament.

Per a quantes persones? Un mínim de 10 assistents i un màxim de 30 assistents (poden existir variacions segons el programa de visita triat).

Què puc visitar?

  • Visita 1: Centre Cultural Aeronàutic i tour a peu “coneix el teu aeroport”. Aquesta visita convida a familiaritzar-se amb les instal·lacions i el funcionament de l'Aeroport. Es realitzarà una presentació general en el Centre Cultural Aeronàutic combinada amb una visita a la terminal, on es realitzarà a peu el mateix recorregut que realitzen els passatgers fins a la sortida del vol.
  • Visita 2: Centre Cultural Aeronàutic i tour en autocar per la “zona de pistes”. Aquesta visita convida a conèixer l'activitat que es desenvolupa fora de l'àmbit dels passatgers. Consta d'una presentació general en el Centre Cultural Aeronàutic combinada amb un tour guiat en autocar en el qual els estudiants podran visualitzar, des de l'autocar, l'Hangar de manteniment d'avions d'Ibèria, l'Edifici de Bombers i de Señaleros i l'activitat associada a l'assistència als avions.
  • Visita 3: Centre Cultural Aeronàutic. Consta d'una presentació general sobre l'aeroport en el Centre Cultural Aeronàutic i es vesteixin en el propi centre l'exposició sobre la història de l'aeroport que ofereixen Aena S.M.E., S.A i la Fundació Parc Aeronàutic conjuntament.
  • Visita 4: De perfil tècnic. Aquesta visita està dirigida a estudiants universitaris, col·legis professionals, associacions o entitats i consta d'una presentació general dels aspectes claus de l'aeroport combinada amb una visita al Centre de Gestió Aeroportuària i/o els espais tècnics acordats.
DIES I HORARI
Tipus de visita Horari
Visites 1, 2 i 3 Dilluns, dimecres i divendres, de 10.00 a 12.00 h
Visita 4 Dia a convenir. Durada: 2 hores

Contacte

Per a més informació i reserves poden contactar amb nosaltres en els telèfons 644 492 643 i 644 906 454 o al següent e-mail: bcnvisitas@aena.es.