Terminal d'Aviació Corporativa

Des de l'any 2000, l'aviació corporativa ha tingut un increment del 60 per cent, per la qual cosa la potenciació d'una terminal d'aviació corporativa s'ha considerat clau, tant en termes de generació d'activitat econòmica, com en termes de provisió d'un producte aeroportuari global, competitiu i de qualitat.

Gestionada conjuntament per Spanish FBO i Skyvalet, que tenen una  àmplia flota d'avions i una previsió d'expansió futura important,  aquesta Terminal ofereix un excel·lent servei al client, amb solucions flexibles, en les quals es tenen en compte les necessitats tant individuals com les de les companyies. Tot això amb l'atenció que es mereixen, per garantir la màxima confortabilitat dels nostres clients.

Es fomenta així la competència entre les empreses operadores, amb l'objectiu d'oferir uns òptims nivells de qualitat en una operació aeroportuària especialitzada. L'aviació corporativa té un alt component de viatgers de negoci i d'empresa, la qual cosa proporciona un valor afegit.

La superfície total de la terminal és de 2.118 metres quadrats. A la planta baixa, hi ha les sales d'espera, les sales VIP i les zones comunes; a la planta superior, les sales de reunions i les oficines de les companyies. És oberta les 24 hores, els 365 dies de l'any.

Està situada al davant de la plataforma d'aviació corporativa, que té una capacitat de 42 places. I, entre altres instal·lacions i comoditats, podem destacar:

  • Situada a 12 quilòmetres del centre de la ciutat
  • De l'aparcament de la terminal a l'avió hi ha 7 minuts.
  • La terminal d'aviació comercial està situada a 7 minuts.
  • Control de passaport i seguretat a la mateixa terminal.
  • Sales VIP.
  • Les instal·lacions a la plataforma asseguren una operació ràpida i segura.

Actualment, l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat disposa de 42 places d'aviació corporativa i compta amb les següents companyies amb oficina a aquesta Terminal: Gestair, Menzies Aviation, ExecuJet, Executive Airlines, General Aviation Service i Euraservices.

Per a qualsevol informació podeu posar en contacte amb les empreses gestores de la Terminal d'aviació corporativa::

Spanish FBO Barcelona

Skyvalet

veure plànol de la terminal