Espai solidari

L'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ha posat en marxa el projecte Espais solidaris, una iniciativa emmarcada en la política d'acció social externa d'Aena, que facilita a organitzacions socials un espai d'impacte públic a les terminals T1 i T2 per divulgar la seva activitat i altres actuacions que ajudin a la sensibilització de la societat.

Tant a la terminal T1 com a la T2 l'espai que es cedeix per a l'expositor solidari està situat a la zona pública d'arribades, un lloc d'alta concurrència de passatgers.

Les entitats socials que vulguin disposar d'aquest espai a les instal·lacions aeroportuàries han sol·licitar amb almenys 30 dies d'antelació a través de l'Àrea de Beneficis i Projectes Socials de la Direcció d'Organització i Recursos Humans al correu electrònic bcpsas@aena.es, presentant la documentació que avali la seva activitat. Un cop aprovada la proposta, Aena i l'organització adjudicatària signen el contracte administratiu de cessió d'instal·lacions per formalitzar l'actuació.

Aquestes organitzacions han de complir, com a mínim, tres de les següents condicions: plantejar una campanya d'interès general, presentar una memòria i auditoria econòmica, pertànyer a una coordinadora o plataforma, disposar del Certificat d'Avaluació dels Principis de Transparència i Bones Pràctiques de la Fundació Lleialtat o tenir la Declaració d'Interès Públic.